Author Archives: Miss Norfa

Pengalaman Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik

Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik | Alhamdulillah. Tak sangka. Diberi kesempatan dan dimurahkan rezeki nak buat Lasik di UIA Kuantan. Dah lama sebenarnya nak buat, tapi masih tertangguh-tangguh. 26 Oktober 2017 dimakbulkan doa untuk buat lasik. Aku takkan cerita panjang, cukup fakta dan maklumat yang korang perlu tahu sepanjang aku buat […]

Jodoh yang tak pasti dan tafsiran mimpi diajak kahwin…

Tafsiran Mimpi Diajak Kahwin 2

Tafsiran Mimpi Diajak Kahwin | Ada orang suruh cerita pasal jodoh. Terfikir nak bercerita pasal jodoh dan mimpi diajak kahwin oleh seseorang yang agak rapat kebelakangan ni. Masa kecil-kecil selalu je kalau mimpi, orang kata terbalik. Tapi entah kenapa, tiba-tiba rajin nak pergi google pasal tafsir mimpi ni. Mimpi ni terjadi 3 4 hari lepas […]

(Kisah Benar) Suami Mimpi Isteri Nikah Lagi. Sakit hati seminggu didunia realiti! HAHA

(Kisah Benar) Suami Mimpi Isteri Nikah Lagi. Ya ALLAH, Sakitnya hati ni! Baru paham perasaan diduakan.

Kisah ini diceritakan oleh seseorang di Facebook Kisah Rumah Tangga. Tertarik sungguh saya nak kongsi kisah ni.. Macam kelakar pon ada. Tapi haaa.. Walau mimpi, brother ni sakit hati sampai seminggu di dunia realiti. Agaknya macam mana kalau betul perempuan boleh bernikah lain. Haha. Kisah beliau… Slm warga KRT. admin pless hide profile wife ye […]

11 Produk Kecantikan Disenarai Hitam 2017

11 Produk Kecantikan Disenarai hitam 2017

11 Produk Kecantikan Disenarai hitam 2017 | Memang kecoh tahun ni mengenai Produk Kecantikan yang disenarai hitam pada tahun 2017. Yang paling dikenali adalah Produk Tati. Walaupun baru baru ini pengasas tadi telah pun membuat Trademark untuk produk TATI akan tetapi masih ramai yang meragui produk tersebut.  Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) bahagian Regulatori Farmasi […]

Resepi Mee Kari Seafood Sedap & Mudah

Resepi Mee Kari Seafood Sedap & Mudah 0

Resepi Mee Kari Seafood Sedap & Mudah| Dah lama sangat tak makan mee kari, mesti la merindui mee kari ibu sendiri. Berbeza tau mee kari mama kami buat. Tak macam yang dekat kedai. Mee kari kami lebih pekat dan tak ada naik minyak. Dah mengidam sangat kan, cuba la buat Mee Kari Seafood ni dengan […]

ShopBack Beri Ganjaran Tunai untuk Kaki Shopping.

ShopBack Beri Ganjaran Tunai untuk Kaki Shopping.

ShopBack Beri Ganjaran Tunai untuk Kaki Shopping.. Kita dah ada syarikat penerbangan yang menawarkan ganjaran point kepada pembeli.  Kita dah ada syarikat agensi pelancongan yang memberikan ganjaran point juga sekiranya mengambil pakej dengan mereka. Kini kita ada laman web beli belah online, Shopback beri ganjaran tunai kepada pelangan dengan pulangan duit sehingga 30%. Ha.. cash […]

GT Dollar GT-888 – Bakal di Pasaran Malaysia

Spesifikasi Lengkap Smartphone GT Dollar GT-888

GT Dollar GT-888 – Bakal di Pasaran Malaysia| Baru baru ini berlangsungnya pelancaran smartphone GT Dollar bersama pelancaran produk yang lain di Malaysia. Smartphone GT Dollar GT-888 merupakan keluaran Singapura dengan spec yang agak menarik. Didatangkan dengan 2GB ram, 16GB rom, dan Screen Corning Gorilla Glass 3. Lebih menarik, mempunyai quick charging. Dalam masa 15 […]