Author Archives: Miss Norfa

(LAWAK) Video Kyopropaganda membalas Video dari Kekasih kepada Kekasih

Assalamualaikum.. Semalam kecoh kan pasal seorang perempuan yang buat video untuk pakwe dia.. luahan hati Makwe kepada Pakwe.. tetapi video tuh sudah didelete.. Ramai yang kutuk, kerana tindakan tidak wajar perempuan tersebut yang upload didalam youtube.. Kesilapan besar sehingga video itu disebar ke Facebook.. Hari ini, video balas dari KyoPropaganda.. sengaja je depa ni balas.. […]

Tanda Tanda Kiamat Semakin Hampir

Harus diingat, kita sudah pun ‘embrace’ kepada tanda-tanda kiamat besar secara tidak rasmi iaitu keluarnya Dajjal dan Yakjuj & Ma’juj. Dajjal telah pun keluar dan kini berada dalam peringkat ‘sehari sama seperti sebulan’ iaitu diluar dimensi masa manusia. Manakala Yakjuj & Ma’juj telah pun dibebaskan setelah Tembok Zulkarnain (dengan izin Allah) telah runtuh di Georgia. […]

‘Overhaul’ Pejalkan Payudara?

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera… 1st skali, nak mintak maaf kat tuan tanah aka Norfa Nir kalau post entry agak kelucahan. Hehe.. Orait. Back to main point. Isu wanita nak kelihatan cantik dan menawan dah banyak kali siar kat paper. Macam-macam cara diorang buat semata-mata nak jadi cantik. Antara kaedah rawatan yang popular sejak dulu semestinya […]