i & Lifestyle

Astro gunakan Youtube sebagai platform video dan Stream

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hai.Assalamualaikum… Dah tengok Konsert Kenangan Sudirman baru baru ni? untuk mereka yang tengok di Astro mesti perasan ada satu part dimana AC MIzal memperkenalkan Stream Astro di Youtube…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Dengan username njoiprima, penonton astro dapat menonton live stream untuk Konsert Kenangan Sudirman pada 3 Jun 2012 yang lepas.. OK, serius tak ramai yang perasan termasuk aku..=)..

Bukan takat ada Channel Youtube untuk Astro prima, tetapi ada juga untuk Astro AEC, Astro Vanaavil, Astro Awani dan lain lain..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Peluang yang baik di ambil oleh Astro setelah banyak video Astro yang di uploaded secara sengaja atau tidak sengaja oleh peminat, dan rata rata video tersebut telah di banned, di blocked dan removed berdasarkan polisi Astro.. Termasukla video yang aku upload, video lawak Johan..=)..

Apa-apa pun, lagi best kalau Astro tambah lagi satu Channel di youtube, iaitu Astro Ria.. =) So boleh kami tengok video direct dari Channel Astro seperti rancangan Masterchef Selebriti yang sememangnya menjadi rancangan kegemaran ramai selepas di terbitkan minggu lepas!!.. =)

image

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge