image

Mati tidak mengenal usia.. Allahyarham Izwan Pilus yang berumur 33 tahun, meninggal dunia akibat terkena jangkitan kuman dalam darah dan virus kencing tikus..

Menurut kata adiknya Aril AF, arwah memberi pesanan kepadanya supaya menjaga ibu dan ayahnya.

Selain itu Aril AF juga dimarahi arwah 3 minggu sebelum meninggal kerana tidak pandai melipat baju..

Aril berkata : “Malah tiga minggu sebelum meninggal, dia ada memarahi saya kerana tidak tahu melipat baju. Katanya; ‘Kau ni bila nak pandai lipat baju’? Nak tunggu aku mati ke baru nak belajar?’,”.

Begitu sayang arwah terhadap adiknya.. sebak aku baca cerita dari Aril…  Sedih tidak terkata kalau kita kehilangan orang terdekat terutama family..

Macam mana sekali, yang hidup pasti akan mati.. cuma masa je tidak kita ketahui.. terima dengan redha..

Sloggi Girls’ Night , APA TU? Check this out!!

<\/param><\/embed><\/object><\/div>“;” alt=”” />

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge