i & Lifestyle

Arwah Izwan Pilus marah saya tak pandai lipat baju –ARIL AF

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

image

Mati tidak mengenal usia.. Allahyarham Izwan Pilus yang berumur 33 tahun, meninggal dunia akibat terkena jangkitan kuman dalam darah dan virus kencing tikus..

Menurut kata adiknya Aril AF, arwah memberi pesanan kepadanya supaya menjaga ibu dan ayahnya.

Selain itu Aril AF juga dimarahi arwah 3 minggu sebelum meninggal kerana tidak pandai melipat baju..

Aril berkata : “Malah tiga minggu sebelum meninggal, dia ada memarahi saya kerana tidak tahu melipat baju. Katanya; ‘Kau ni bila nak pandai lipat baju’? Nak tunggu aku mati ke baru nak belajar?’,”.

Begitu sayang arwah terhadap adiknya.. sebak aku baca cerita dari Aril…  Sedih tidak terkata kalau kita kehilangan orang terdekat terutama family..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Macam mana sekali, yang hidup pasti akan mati.. cuma masa je tidak kita ketahui.. terima dengan redha..

Sloggi Girls’ Night , APA TU? Check this out!!

<\/param><\/embed><\/object><\/div>“;” alt=”” />

#

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network