i & Lifestyle

AQU Skincare It’s Me kini berada di Watson!

Aqu Skincare di Watson
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi,

AQU, penjangaan kulit muka buatan Malaysia kini secara official telah melancarakan produk rangkaian pertama penjagaan kulit yang diberi nama “It’s me” di Kelab Golf Selangor baru baru ini.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Kini produk aQu – It’s Me telah berada di Watson seluruh Malaysia.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Fakta mengenai aQu – It’s Me

Aqu Skincare 1

  1. Merupakan produk kecantikan berasaskan air yang mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang di formulasikan dengan bio-teknologi yang canggih. Sesuai untuk remaja.
  2. Bahan-bahan digunakan adalah Halal. Mempunyai Sijik halal dari JAKIM
  3. Selamat digunakan. Mempunyai sijil dari KKM
  4. Secara eksklusif kini, telah berada di 111 buah Watson seluruh Malaysia
  5. Tagline – COOL
  6. Bahan-bahan eksklusif seperti Aloevera, Jojoba Oil, Vitamin E, Chamomile and Sunflower seed oil dan lain lain.
  7. Untuk remaja.

Aqu Skincare di Watson

Bagi anda yang nak mencuba produk penjagaan kulit muka aQu – It’s me, boleh dapatkan segera dan eksklusif di Watsons Malaysia, dengan harga aQu Skincare yang bermula RM20 sehingga RM35 dan RM132.90 untuk SET LENGKAP.

Kenapa perlukan aQu?

Aqu skincare based water

Salah satu sebab kenapa kulit berkedut dan suram adalah kerana kekurangan air atau dipanggil sebagai dehidrasi.

Menyedari air  memainkan peranan penting di dalam penjagaan kulit dan kekurangan air dalam kulit adalah punca utama dehidrasi dan pembentukan kedutan pada kulit wajah, aQu sememangnya mampu memberi kelembapan yang seimbang menggunakan formulasi teknologi yang terkini.

aQu salah satu jenama perintis yang menggunakan teknologi terkini dalam mengembalikan kelembapan pada kulit. AQu mengandungi ekstrak tumbuh dan buah-buahan eksklusif serta bahan-bahan bioteknologi yang memberi kulit kelembapan yang seimbang dan semula jadi.

Formula asas ini telah terbukti membersihkan kulit, menegangkan dan mencerahkan kulit secara semulajadi apabila proses pemulihan dan aliran penghidratan diaktifkan secara berterusan.

Jujur, dah lama tak pakai cream untuk muka, biasa pakai pencuci muka je. Memang ada masalah kulit muka kering dan salah satu sebab adalah kurang minum air.

Aqu Skincare

Alhamdulillah, ada perbezaan sikit bila pakai AQU, sebab produk ni berasaskan air. Macam serasi pula dengan muka. Dah seminggu lebih, seronok pula pakai AQU.

Bagi anda yang nak menggunakan aQu Skincare – It’s Me, Produk paling cool di Malaysia, boleh cari di Watson berdekatan anda atau boleh beli di sini secara online –> aQu Skincare Online

aQu _ It’s Me Skincare
Website : www.aqu.my
Facebook :  aQu Skin Care

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge