Aqu Skincare di Watson

Hi, AQU, penjangaan kulit muka buatan Malaysia kini secara official telah melancarakan produk rangkaian pertama penjagaan kulit yang diberi nama “It’s me” di Kelab Golf Selangor baru baru ini. Goedkoop Nike Air Max 2016 sac a dos fjallraven kanken femme Kini produk aQu – It’s Me telah berada di Watson seluruh Malaysia.

Fakta mengenai aQu – It’s Me

Aqu Skincare 1

  1. Merupakan produk kecantikan berasaskan air yang mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang di formulasikan dengan bio-teknologi yang canggih. Fjallraven Kanken mini Sesuai untuk remaja.
  2. Bahan-bahan digunakan adalah Halal. New Balance 1300 mujer Asics Homme Pas Cher Mempunyai Sijik halal dari JAKIM
  3. Selamat digunakan. air max pas cher pour femme Mempunyai sijil dari KKM
  4. Secara eksklusif kini, telah berada di 111 buah Watson seluruh Malaysia
  5. Tagline – COOL
  6. Bahan-bahan eksklusif seperti Aloevera, Jojoba Oil, Vitamin E, Chamomile and Sunflower seed oil dan lain lain.
  7. Untuk remaja.

Aqu Skincare di Watson

Bagi anda yang nak mencuba produk penjagaan kulit muka aQu – It’s me, boleh dapatkan segera dan eksklusif di Watsons Malaysia, dengan harga aQu Skincare yang bermula RM20 sehingga RM35 dan RM132.90 untuk SET LENGKAP. Russell Wilson College Jerseys Avec Asics

Kenapa perlukan aQu?

Aqu skincare based water

Salah satu sebab kenapa kulit berkedut dan suram adalah kerana kekurangan air atau dipanggil sebagai dehidrasi.

Menyedari air memainkan peranan penting di dalam penjagaan kulit dan kekurangan air dalam kulit adalah punca utama dehidrasi dan pembentukan kedutan pada kulit wajah, aQu sememangnya mampu memberi kelembapan yang seimbang menggunakan formulasi teknologi yang terkini.

aQu salah satu jenama perintis yang menggunakan teknologi terkini dalam mengembalikan kelembapan pada kulit. Air Jordan 11 Donna Goedkoop Nike Air Max AQu mengandungi ekstrak tumbuh dan buah-buahan eksklusif serta bahan-bahan bioteknologi yang memberi kulit kelembapan yang seimbang dan semula jadi.

Formula asas ini telah terbukti membersihkan kulit, menegangkan dan mencerahkan kulit secara semulajadi apabila proses pemulihan dan aliran penghidratan diaktifkan secara berterusan.

Jujur, dah lama tak pakai cream untuk muka, biasa pakai pencuci muka je. New Balance 993 hombre Goedkoop Adidas NEO Memang ada masalah kulit muka kering dan salah satu sebab adalah kurang minum air.

Aqu Skincare

Alhamdulillah, ada perbezaan sikit bila pakai AQU, sebab produk ni berasaskan air. asics femme pas cher adidas chaussures homme Macam serasi pula dengan muka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge