i & Gajet

Apple Menang Injuksi Jualan Terhadap Galaxy Tab 10.1

Written by Norfanil

Pengharaman awal terhadap penjualan Samsung Galaxy Tab 10.1 di Amerika Syarikat oleh Syarikat gergasi komputer iaitu Apple telah diluluskan. Hakim di Mahkamah US California telah menurunkan fatwa tersebut.

 

Penyalinan terang-terangan adalah salah dan, seperti yang kita telah mengatakan banyak kali sebelum ini, kita perlu untuk melindungi harta intelektual Apple apabila syarikat mencuri idea kami.

– Jurucakap Apple

 

Android yang digunakan dalam Samsung Galaxy Tab 10.1 dianggap sebagai pencabar keatas APPLE IPAD. Apple mencuba untuk mengharamkan Samsung Galaxy Tab.

 

Hakim Koh turut memberitahu pada Disember lepas, Gaalxy Tab telah melanggar paten Apple. Tetapi dia tidak bertindak untuk mengharamkan penjualan tablet tersebut kerana baginya jualan Galaxy Tab tidak membahayakan Apple malah memberi kebaikan kepada pengilang lain.

 

Selain itu, Apple juga memohon injuksi ke atas jualan Samsung Galaxy 3 di AS.

 

Untuk membaca lebih lanjut boleh ke Samsung Galaxy Tab 10.1 banned !!


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge