Assalamualaikum…

 

Dulu astro ada Akademi Fantasia untuk jana pendapatan, lepas tuh di ganti dengan Mania Astro, dan kali ini Anugerah Blokbuster adalah medium terbaru untuk astro jana pendapatan…

 

Anugerah Blokbuster, satu majlis anugerah yang memartabatkan filem-filem serta penggiat seni perfileman pilihan penonton bakal menemui penonton tidak lama lagi. Anugerah yang menyenaraikan 15 kategori dan melibatkan hampir 40 pencalonan bagi setiap kategori menggunakan 100% undian darpada peminat dan penonton.

 

Undian mempunyai beberapa fasa iaitu, fasa pertama – di laman web rasmi Anugerah Blokbuster Astro di www.anugerahblokbuster.com.my bermula 3 September 2012 hingga 18 September 2012. 1 Undian sahaja dibenarkan.

 

10 calon yang mendapat undian terbanyak bagi setiap kategori akan layak ke pusingan seterusnya di mana undian akan dilakukan melalui sistem pesanan ringkas (SMS). Pemenang bagi undian fasa kedua akan diumumkan dalam Malam Kemuncak Anugerah Blokbuster nanti.

 

Yang paling syok nya bila saya tengok senarai kategori anugerah Blokbuster Astro ni.. hahaa.. Anugerah Filem Takut Terhebat?? Erkk.. Memang takut la saya ngan anugerah ni… hehehe..  tak ada nama lain agaknya.. pelik pelik…

3 thoughts on “Anugerah Filem Takut Terhebat, Anugerah Blokbuster Astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge