i & Produk

Anlene MoveMax – Sinaran Baru dengan Gabungan Sheila Majid

pelancaran-anlene-movemax
Written by Norfanil

Anlene MoveMax – Sinaran Baru dengan Gabungan Sheila Majid dilancarkan baru-baru ini dengan kempen “Move As Young As You Feel Inside”. Dihasilkan dengan formulasi baru termasuk bahan tambahan seperti kolagen yang di tambah ke dalam Kalsium, Protein dan juga nutrisi yang lain untuk membantu kuatkan tulang, dan otot.

Di booth Anlene, sempat la juga cek kesihatan tulang. Alhamdulillah. Tulang masih cergas…

pelancaran-anlene-movemax-001

Kempen yang dilancarkan di IOI Mall, Putrajaya, dirasmikan oleh Pengarah Urusan Fonterra Brands Malaysia – Encik Hose Miguel Porraz, Pengarah New Product Development, Science dan Regulatory Affairs – Pn. Megawati Suzari, dan juga selebriti role model Sheila Majid.

pelancaran-anlene-movemax-006

Sheila Majid, selebriti tanah air di jemput sebagai role model, walaupun sudah berusia  50 tahun keatas, Sheila Majid masih bergerah aktif  seperti muda remaja. Boleh lihat sendiri bagaimana Sheila Majid dalam video terbaru Sinaran bergandingan bersama anak beliau Kayda.

Menurut Sheila, pelancaran semula lagu Sinaran memberi makna berbeza. Melalui kempen ini, beliau berharap menggunakan tarikan yang ada untuk memberi inspirasi kepada generasi muda untuk kekal sihat secara fizikal dan bergerak aktif. Anlene memberi nutrisi penuh kepada beliau untuk kekal aktif.

pelancaran-anlene-movemax-002

Menurut Mr. Jose Miguel Porraz Lando, dengan pelancaran semula lagi Sinaran ia memberi insipirasi kepada rakyat Malaysia untuk kekal kehidupan aktif.

pelancaran-anlene-movemax-003

Menurut Pn Megawati Suzari pula, Anlene MoveMax memberi kesihatan kepada tulang, joints dan otot untuk kekal sihat. Memberi Nutrisi sangat penting untuk support segala pergerakan kita.

Diakhir pelancaran, kami di hiburkan dengan persembahan dari Sheila Majid dan anak beliau, Kayda dengan lagu Sianaran yang telah diberi nafas baru. Sangat energatik Sheila Majid.

pelancaran-anlene-movemax-005

Bagi anda yang ingin mencari produk Anlene MoveMax boleh dapatkan di kedai kedai runci atau supermarket berdekatan anda.

Untuk Alene with MoveMax didatangakan dengan 2 variasi, coklat dan juga plain. Dan untuk Alnene Movemax Yougurt dengan 4 variasi, plain, mangga, strawberry dan juga campuran berries. Sedappp!!

So teruskan amal kekal sihat dengan Anlene MoveMax!.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

Leave a Comment

CommentLuv badge