i & Travel

Air Asia Next Year Travel Promo 4 Jan 2013–22 May 2013

Written by Norfanil

 

Agak sedih disini, semalam tepat pukul 00:00 (16 May 2012) air asia buka tempahan penerbangan murah ..Planning aku memang nak pergi travel but with whom aku pun tak tahu..

Suddenly got invitation from other blogger, Kak Jardness, travel to Combodia,.. AKu try la juga nak cek sekali mahal, exceed budget 150, tetapi pertukaran laluan je boleh dapat 150, aku pun unexpect nak tukar laluan..

Then with a slow internet speed, nak masuk sampai setengah jam, now, I didn’t get anything.. No ticket at all.. huh.. Terlepas nak gi travel ngan Kak Jard..

Nak gi tempat lain tapi tak tau nak gi dengan siapa.. Anyone? Untuk mereka yang tak tahu, Air Asia buat promo penerbangan murah 2013, bermula untuk tempahan 16 May 2012 sehingga 20 May 2012..

4 Hari diberikan untuk membuat tempahan travel pada 4 Januari 2013 – 22 May 2013..

#sayang, tiket dah terlepas..=( ..Apa apapun selamat travel untuk mereka yang dah tempah tiket..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge