i & Produk

Agen Dropship Di Perlukan Untuk Produk Qaisya Slimming Nutrition

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Produk Qaisya Slimming Nutrition… Tengok gambar macam sedap je.. Air dah macam air jus… Ada Raspberry dan Lemonade. Ini adalah produk terbaru dari Kami untuk anda..

Kami memperkenalkan  kepada anda Qaisya Slimming Nutrition yang mampu menurunkan berat badan sehingga 7kg dalam hanya 21 hari. Keberkesanan terjamin!

Qaisya Slimming nutrition adalah sejenis minuman yang membantu pembakaran lemak, menaikkan metabolisme, mengeyangkan perut dalam jangka masa yang lama, serta memberikan anda cutting yang cantik dalam masa yang sangat singkat.

Diformulasi daripada :

  • *L carnitine – Membakar lemak dan membantu pertumbuhan otot.
  • *Collagen – Menegangkan kulit selepas berat hilang
  • *L Glutahtione – Menggebukan dan memuluskan kulit
  • *Oat – Memberi rasa kenyang yang berpanjangan
  • *Dan lain-lain bahan berkualiti tinggi.Hanya minum sehari sekali. Berat badan anda akan susut hari demi hari sehingga mencapai berat badan yang ideal. Sangat berkesan terutamanya kepada wanita. 
  • Berperisa Raspeberry lemonade yang ternyata sedap dan mengasyikkan. Sedap sangat jika diminum sejuk. 

Cara Pengambilan :

✔Ambil ketika berbuka selepas makan kurma.
✔Isi 2 skoop dan shake sehingga larut.
✔Hanya 1 shake sehari.
✔Tahan sehingga 30 hari.
✔Boleh dibuat bersama air sejuk (bukan AIS ye!)

qaisya slimming nutrition 2

Sekiranya anda berminat ingin menjadi Agen Dropship kami,

boleh PM di LINK INI –> http://on.fb.me/18xNZ8I dan mention sekali nama “Norfanil”

Jangan segan segan tanya.. PM je ! pasti kami jawab..  insyaAllah..

qaisya slimming nutrition 2 promo


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Cabaran JAMINAN KURUS dengan Qaisya Slimming Nutrition..

Ingin sertai kami di Cabaran Jaminan Kurus??

Turun 7 KG, atau kami BAYAR anda RM100…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Kami memberi jaminan sekiranya anda tidak berjaya turunkan berat badan (t&c apply) kami akan berikan RM100 kepada anda semula…

Mereka BERANI!!...Jika anda BERANI juga, jom sertai kami!!.. 100 Orang telah bersama kami untuk Cabaran JAMINAN KURUS. ..

Jom kita sama sama sertai cabaran ini… tak rugi pown~!!!..

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

4 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge