i & Gajet

AES Detector Applikasi terbaik untuk pengguna Android

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

 

Ingat lagi entry di saman oleh AES sebulan yang lepas? Semakin hari kita semakin berhati hati di jalan raya..  atas sebab Speed Trap Kamera AES..  Walaupun lokasi kamera AES dah kita ketahui, tapi takkan kita nak rujuk setiap masa di kertas atau di handphone.. ye dak? Tapi bila di fikirkan balik, bila ada software applikasi untuk android dan iOS,  kelajuan kembali pada tahap asal seperti tiada kamera AES pun dipasang.. Bagus juga mereka yang buat applikasi ini, sangat membantu..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 

Untuk pengguna android, ada dua applikasi Andorid yang boleh di gunakan.. anda boleh download dan install AES detector atau AES Detector with Maps.. Apa beza kedua dua ni? Ok,.. AES detector hanya applikasi melalui penerangan .. Sekiranya ada Kamera AES dikesan dalam jarak 1000m dia akan senaraikan..

 

Tapi untuk AES detector with maps, maps yang dipasang adalah dari google maps.. So anda kena ada internet connection untuk menggunakan applikasi ini.. Kalau pengguna MIFI yes, atau MIFI P1 dan seangkatan dengannya, sesuai la guna applikas ini.. Yang best dengan AES detector with maps ni dia kesan dalam jarak 1500m.. lagi jauh berbanding AES detector..  Selain tu, dia ada symbol kamera di peta jika dia kesan kamera AES dan turut sama ada sound alert.. 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 

So untuk traveller dan pemandu yang suka pada kelajuan, boleh la menggunakan applikasi tersebut untuk mengurangkan di saman kamera AES.. hehe.. good luck..!!

Handset atas : Applikasi Android AES Detector

Handset bawah : Applikasi ANdroid AES Detector with MAPS..

Ujian keatas kedua dua applikasi ni.. kata driver aka my bro, applikasi AES detector with maps lagi tepat sebab dia ada gambar camera, so kita boleh tengak jarak kita dengan kamera tuh…

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge