Assalamualaikum semula..

Dah lama rasa tinggalkan blog ni, rasa nak aktifkan diri semula. Sayang dekat Google Adsense, sayang dekat Innity. Elok-elok boleh menjana duit, tapi terbiar.

2018, rasa macam bawa diri macam abang Eqbalzack. Masih ingat beliau? Sudah menghilangkan diri dan aku pon dah tak pasti beliau punya social media.

Ye aku bawa diri. Tiada IG Personal, Tiada Facebook Personal, Tiada Twitter Personal. Semuanya hanya untuk kerja. Yang tinggal hanya blog ni.

Pernah buat 1 akaun IG, tapi selepas lama berfikir... No, that's not me at all. So, aku delete. :)

Tapi sekarang.. eh aku bukak balik dah Facebook personal.. Hampasss!

So welcome 2018, welcome back Norfanil.com. Semoga lebih terinspirasi dan rajin2 la menulis setiap hari.

2018, hey, the Captain is here.
no fake love 

no fake friends! :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge