Month: July 2015

Kelebihan Ephyra Skin Bar - 2

6 Kelebihan Ephyra Skin Bar Untuk Penjagaan Muka! Berseri!

Hi semua, Dah lama rasa tak bercerita mengenai kecantikan kat blog ni. Sangat jarang dah sekarang sebab jumpa produk yang memang sesuai untuk muka. Dulu masa zaman sekolah terkenal dengan produk Fair & Lovely. Memang pakai yang tu je dulu. Lepas tu tukar tukar produk lain. Tapi hampa! Baru-baru ni, pihak Ephyra ada buat giveaway …

6 Kelebihan Ephyra Skin Bar Untuk Penjagaan Muka! Berseri!Read More »

Aqu Skincare di Watson

AQU Skincare It’s Me kini berada di Watson!

Hi, AQU, penjangaan kulit muka buatan Malaysia kini secara official telah melancarakan produk rangkaian pertama penjagaan kulit yang diberi nama “It’s me” di Kelab Golf Selangor baru baru ini. Kini produk aQu – It’s Me telah berada di Watson seluruh Malaysia. Fakta mengenai aQu – It’s Me Merupakan produk kecantikan berasaskan air yang mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan …

AQU Skincare It’s Me kini berada di Watson!Read More »

Sepetang Bersama Blogger 2015 & Yeos 6

Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015 Janji Kelainan! Jom Bersukan!

Hai, Ramai yang excited menunggu pengumuman hari Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015. Alhamdulillah, sempat pergi ke majlis pengumuman hari #SBBYeos2015 haritu.  Ini adalah #SBB yang ke 4 dah. Tahun ni memang menjanjikan kelainan sebab kali ni #SBBYeos2015 akan dilakukan secara outdoor. Bukan lagi indoor macam sebelum ni.  Dan aku rasa ia lebih menarik. Kenapa …

Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015 Janji Kelainan! Jom Bersukan!Read More »

Butik Penmerahdotcom Bangi 011

Butik Penmerahdotcom di Bangi. Jubah Wawa Zainal Laris Habis!

Siapa pergi pembukaan butik Penmerahdotcom di Bangi? 28 Mac 2015, segala penat lelah akhirnya terbayar dengan hasilnya Butik fizikal milik Penmerahdotcom. Sebagai seorang kawan, turut gembira dengan kejayaan rakan blogger dan rakan senegeri yang sering kali bagi aku nasihat! Tahniah Kak Anne. Proud of you! Ternyata, kejatuhan dulu adalah kejayaan hari ini. Butikpenmerahdotcom buat sale besar-besaran …

Butik Penmerahdotcom di Bangi. Jubah Wawa Zainal Laris Habis!Read More »

Scroll to Top