Month: April 2015

Makan Malam bersama Dato Siti Nurhaliza Sempena Hari Ibu 3

Makan Malam bersama Dato Siti Nurhaliza Sempena Hari Ibu! Tiket dah nak habis!

Hari ibu semakin hampir. Dah tahu nak bagi hadiah apa untuk ibu atau isteri korang? Erm kalau tak tahu, aku rasa Dinner dengan Siti Nurhaliza ni adalah yang terbaik untuk bagi kejutan. Gila. Dinner dengan Siti Nurhaliza kot. Siapa taknak kan? Makan Malam Amal bersama Dato Siti Nurhaliza Makan Malam Amal bersama Dato Siti Nurhaliza sempena “Mother’s …

Makan Malam bersama Dato Siti Nurhaliza Sempena Hari Ibu! Tiket dah nak habis!Read More »

Resepi Ikan Singgang Terengganu

Resepi Ikan Singgang Terengganu Paling Senang! Campak-campak je!

Orang terengganu kalau tak pandai masak ikan singgang Terengganu memang la teruk benor. Ok. Sebenarnya Norpa pun baru first time buat singgang ikan ni. haha.. Nampak sangat kan… Memang sedia maklum, ikan singgang ni la makanan paling mudah dan senang dimasak. Sebab bahan-bahan dia simple saja. Tapi memandangkan Norpa pun pertama kali nak masak, tanya la …

Resepi Ikan Singgang Terengganu Paling Senang! Campak-campak je!Read More »

Majlis Makan Malam Equrban -02

Denaihati Ambil Alih EQurban – Cabaran Affiliate EQurban Lumayan

Beberapa minggu lepas sempat pergi ke Majlis Makan Malam Equrban bersama rakan niaga Equrban. Majlis ini diadakan di Kelab Tasik Putrajaya untuk meraikan rakan niaga. EQurban dikenali sebagai platform tempahan Qurban dan Akikah secara online yang telah bermula pada tahun 2010. Dan kini Equrban sudah 6 tahun beroperasi. Program Equrban ini adalah program Qurban dan Akikah …

Denaihati Ambil Alih EQurban – Cabaran Affiliate EQurban LumayanRead More »

Scroll to Top