Cara Guna Whatsapp di PC dan Laptop via Google Chrome

Feature yang aku tunggu dari dulu. Kalau Viber memang ada untuk handphone dan desktop, kali ini selepas kes pengguna Whatsapp Plus di banned beberapa hari lepas, hari ni muncul Whatsapp on Google Chrome. Oh ini hanya boleh digunakan untuk android ye, Iphone masih tidak compatible. Harap maaf.. teeeheeee.. ;P Jom tengok cara guna whatsapp di […]

Mencari Social Media Marketing Consultant? Kami ada jawapan!

Tak sangka kan, 8 tahun aku belajar akaun dengan cita-cita nak jadi akauntan, tapi akhirnya saya jadi Social Media Consultant. Memang tak pernah terfikir. Saya baru je kerja secara official. Alhamdulillah. Rezeki ke arah ini, mungkin kerana minat saya terhadap blog, internet marketing dan juga bahagian teknikal. Apa Social Media Marketing Consultant Buat? Bagi anda […]

Resepi Kari Ayam Tanpa Santan Paling Senang Untuk Orang Bujang

Resepi kari ayam tanpa santan. Kalau ikut plan nak buat Kari Ayam dengan santan. Tetapi memandangkan along saya nak bawa bekal ke ofis keesokkannya, terpaksa la buat kari ayam tanpa santan. Mula-mula nak google juga resepi kari ayam tapi last-last campak je la. Rupanya senang sangat nak buat kari ayam tanpa santan ni. Saya buat […]