Month: May 2014

Hotel Casuarina Meru Perak

Menginap di Hotel Casuarina @ Meru

Assalamualaikum.. Minggu lepas #CikNorpa berpeluang mengikut rakan-rakan blogger ke Negeri Perak Darul Redzuan yang di anjurkan Tourism Malaysia. Sangat lama tak pergi trip dengan rakan bloggers, kali terakhir pun pergi Club Med Cherating. Alhamdulillah berpeluang lagi ke TRIP bersama Sahabat Media selama 2 hari 1 Malam. Selamat datang ke Hotel Casuarina @ Meru, Ipoh Perak! Bersama rakan …

Menginap di Hotel Casuarina @ MeruRead More »

Minggu Terakhir Untuk Menang RM100,000 Bersama Yeos Malaysia

Ok guyss.. Last shout out untuk menang RM100,000.. tinggal lagi seminggu.. Ini minggu peluang terakhir  untuk dapatkan RM100,000 dari yeos!!. Siapa tak cuba sangat rugi, sebab kita tak tau kan kot kot rezeki kita. #CikNorpa pun tengah pecut ni nak menang RM100,000. InsyaAllah kalau ada rezeki darinya. Cara cara dia mudah je.. Beli air yeos tak kira …

Minggu Terakhir Untuk Menang RM100,000 Bersama Yeos MalaysiaRead More »

Permohonan Biasiswa Panasonic 2014 - Scholarship Panasonic 2014

Permohonan Biasiswa Panasonic 2014

Assalamualaikum.. Aku nak kongsikan kat sini mengenai Biasiswa Panasonic 2014 yang baru sahaja dibuka permohonannya. Bagi adik adik yang rasa ingin memohon, boleh baca details kat bawah. Info yang aku terima dari email universiti aku. BIASISWA PANASONIC / PANASONIC SCHOLARSHIP 2014 Syarat-syarat untuk memohon / Eligibility : Nationality : Malaysian Who : Student – Intake …

Permohonan Biasiswa Panasonic 2014Read More »

Scroll to Top