Month: March 2014

Terkini Pesawat MH370 terhempas di lautan hindi

Pesawat MH370 disahkan terhempas di Lautan Hindi

Ya Allah.. Sedihnya bila dengar berita ni. Tertanya – tanya juga apa perkabaran yang ingin di umumkan PM – Dato’s Seri Najib memandangkan sidang khas di diadakan pada pukul 10 malam. Rupa rupa nya berita sedih yang menjelma.. Takziah kepada seluruh keluarga mangsa MH370,.. Ya kami tahu, kadangkala takziah tidak boleh menangkan kita. Begitu dengan …

Pesawat MH370 disahkan terhempas di Lautan HindiRead More »

Top Blogger Malaysia 2014 di sepetang bersama blogger

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014

Assalamualaikum.. Setelah dua minggu sudah¬†Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014 diadakan. Baru aku berkesempatan nak update. First, aku nak ucap terima kasih kat Kak Nur Istimewa sebab sudi bagi aku replace tempat dia. Aku tak daftar pun sebab dengna yakinnya aku rasa tak dapat pergi sebab aku baru start intern. Rupa-rupanya, banyak pula masa terluang …

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014Read More »

Permohonan Anugerah Biasiswa Securities Comission 2014 (A-Level/Matrikulasi)

Assalamualaikum.. Ada info saya nak kongsi kat adik adik lepasan matrik, diploma atau A-level.. Permohonan untuk Anugerah Biasiswa Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC) 2014 akan di buka tak lama lagi. Boleh la mark kalendar supaya tak tertinggal.. Untuk mekaluman Suruhanjaya Sekuriti¬†Malaysia (SSM) mencari mereka yang mempunyai kepimpinan yang berkualiti dan juga pencapaian akademik yang kuat untuk …

Permohonan Anugerah Biasiswa Securities Comission 2014 (A-Level/Matrikulasi)Read More »

Keputusan Peperiksaan SPM 2013 Anak Che Ta Cemerlang

Keputusan Peperiksaan SPM 2013 : Anak Che Ta Cemerlang

Assalamualaikum… Tiap tiap tahun duk cakap pasal SPM. Lucky tahun ni family saya tak ada ambil keputusan SPM. Fuh.. Kalau tak ganjaran macam-macam pulak yang akan di minta. Dah la abang-abang dan kakak-kakak semua dah kerja. Lagi la banyak permintaannya nanti. Sebelum ni saya kongsikan Cara semakan keputusan SPM 2014 secara online dan SMS untuk …

Keputusan Peperiksaan SPM 2013 : Anak Che Ta CemerlangRead More »

80 days drink to cash yeos

Yeo’s 80 Days, Drink to Cash! Menang RM3000 sehari!!

Assalamualaikum… Tak sangka segigih ni aku join contest ni! fuh fuh fuh.. Masih ada 76 hari.. Hari ni dah hari ke empat. Cepatnya masa berlalu. Aku gigih join sebab kalau ada rezeki, InsyaAllah boleh dapat. Kalau tak dapat, maknanya tak ada rezeki. Yang penting Yeo’s bagi 80 hari untuk kita mencuba. Tak salahkan? Yeo’s 80 …

Yeo’s 80 Days, Drink to Cash! Menang RM3000 sehari!!Read More »

Senarai kedai terima baucer buku 1 malaysia 1

Senarai Kedai Terima Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M)

Assalamualaikum.. Dah dapat Baucer Buku 1 Malaysia (BB1m)? Semangat betul bila dapat Baucer Buku 1 Malaysia. Tapi aku punya tak ambil lagi. Tak dan masa nak gi ambil sebab sekarang dah intern kan. Nak keluar pejabat tuh pikir patplohkali sebab kerja tinggi menggunung. Banyak kedai buku boleh guna Baucer Buku, bezanya ada portion wajib atau …

Senarai Kedai Terima Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M)Read More »

Scroll to Top