Monthly Archives: October 2012

Top Komentor Bulan Oktober Di Batalkan

Assalamualaikummm…. Short note… Top Komentor bulan Oktober dibatalkan secara rasmi berikutan ketidakadilan para komentor yang hanya membuat KOMEN MARATHON di saat  terakhir… sejujurnya saya cakap… ramai yang komen pada hari ini SAHAJA untuk menjadi top komentor di blog ini… Mungkin selepas ini saya akan buat rules baru untuk top komentor bulan November 2012… Thank you […]

Percaya Padaku

Tips membeli hadiah untuk teman lelaki dan teman wanita

aku tak tahu apa yang ku rasakan dalam hatiku saat pertama kali lihat dirimu, melihatmu seluruh tubuhku terpaku dan membisu detak jantungku berdebar tak menentu sepertinya aku tak ingin berlalu reff: berikan cintamu juga sayangmu percaya padaku ku kan menjagamu hingga waktu menjemputku ku berikan cintaku juga sayangku percaya padaku ku kan menjagamu hingga waktu menjemputku ..   Dalam sesuatu perhubungan , ada pelbagai aspek yang perlu diterapkan..kalau inginkan hubungan itu berkekalan.kalau inginkan keindahan dalam satu perhubungan..kalau inginkan pasangan kau menghormati kau sebagai pasangan hidupnya..hubungan hanya sekadar suka-suka,sekadar kau nak lepas geram baik tak payah..cuma hanya membuat kau berdosa […]

Tak macho ea guna duit perempuan?

Assalamualaikum.. Siapa kata? nampak sangat la kot kot pasangan anda yang kedekut.. haaa.. mesti dia akan bagi alasan.. “ala, tak macho la guna duit perempuan, awak la bayar”.. gitu?  Tapi bagi saya tak kisah pun,.. Sama sama berkongsi.. tapi memang tak adil la kalau perempuan je yang nak bayar kan.. tapi lelaki bawak diri, makan […]

Kisah Cinta.. Cinta ibarat Memancing Ikan… betul ke?

Assalamualaikum   Cinta ibarat Memancing Ikan……Jika kamu memancing ikan….Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu….Janganlah sesekali kamu LEPASKAN ia semula ke dalam air begitu saja….Kerana ia akan SAKIT oleh kerana bisanya ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan MENDERITA selagi ia masih hidup.   Begitulah juga ………   Setelah kamu […]

Sengaja buat salah hantar mesej pada ex-boyfriend

Assalamualaikum… Tengok tajuk.. Sengaja buat salah hantar mesej pada ex-boyfriend.. macam dah gempak.. kikiki.. pernah buat? pernah? Biasa la, lepas break masing masing semua geram.. saja nak menjeleskan ex sendiri.. kan? konon konon nak tarik perhatian untuk mesej, dalam hati rindu walaupun dah break.. Orang yang biasa buat macam ni mesti boleh perasan if ex dia hantar […]

Bergaduh dalam mesej tak FEEL!

Assalamualaikum… Betol tak? bergaduh dalam mesej tak feel.. tapi setengah orang suka sangat bergaduh dalam mesej.. sebenarnya, tak gaduh pun, tapi bila kita tulis dalam mesej, orang ingat kita nak cari gaduh, padahal masing masing baca intonasi dengan berbeza.. ye dak kan?? Tapi the best solution, dari bergaduh dalam mesej, baik hang jumpa depan depan.. […]

AES Detector Applikasi terbaik untuk pengguna Android

Assalamualaikum..   Ingat lagi entry di saman oleh AES sebulan yang lepas? Semakin hari kita semakin berhati hati di jalan raya..  atas sebab Speed Trap Kamera AES..  Walaupun lokasi kamera AES dah kita ketahui, tapi takkan kita nak rujuk setiap masa di kertas atau di handphone.. ye dak? Tapi bila di fikirkan balik, bila ada software […]

Live Streaming Final Piala Malaysia 2012 Kelantan Vs ATM

Asslamualaikum!!!   Live Streaming Final Piala Malaysia 2012 Kelantan Vs ATM… Masing masing dah semangat nak tunggu perlawanan tumpuan malam ni iaitu Final Piala Malaysia 2012 antara Kelantan Vs Atm ..  Kesian kat saya, kat rumah sewa tiada TV.. Macam mana nak tengok bola nim? Live streaming Kelantan vs Atm ada ko?   Ha takpe.. Sebenarnya […]