Month: July 2012

Cara Delete Facebook Pengguna Yang Meninggal Dunia

Ingat lagi tak kisah seorang ibu yang merayu seorang hacker untuk hack facebook anaknya yang dah meninggal dunia dan delete facebook anaknya.   Terbaru, facebook memperkenalkan “Report a Deceased Person’s Profile”  khas untuk delete akaun si mati dan membuat akaun khas sebagai peringatan bagi si mati.  Cara delete Facebook Pengguna Yang Meninggal Dunia Ini dapat memudahkan kita …

Cara Delete Facebook Pengguna Yang Meninggal DuniaRead More »

Kesilapan Semasa Solat Terawih Berjemaah

Assalamualaikum. Terpanggil pulak saya untuk buat entri ni. Baru 2 hari berjaya lakukan solat terawih berjemaah di masjid, macam macam saya dapat perhatikan. Lagi lagi di bahagian perempuan.   Sudah sedia maklum, kalau sembahyang berjemaah mesti kena ikut imam, dan kena rapatkan saf. Bukan setakat sembahyang jemaah solat 5 waktu, tapi kalau berjemaah untuk solat …

Kesilapan Semasa Solat Terawih BerjemaahRead More »

Jadual Percubaan PMR 2012 Negeri Pahang

Percubaan PMR makin dekat. Zaman dulu kalau Percubaan je semua kecut.. Zaman sekarang tak tau la. Sebab berfacebook berpanjangan. Hehe.. Jadual Percubaan PMR 2012 Negeri perubahan dah boleh download. Katanya ada sedikit perubahan dari yang asal. Boleh dapatkan kat sini Jadual Percubaan PMR 2012 Negeri Pahang yang baharu.   Jadual peperiksaan PMR 2012 Negeri Pahang …

Jadual Percubaan PMR 2012 Negeri PahangRead More »

Mayor Rahm Emanuel will preside over the Chicago City Council

However, many products claim to be both a wax and a polish.Can I protect my glass and wheels with the same product I use to wax the bodywork?For the best results, it’s worth having a specialist product for each surface. A rain repellent will help protect your glass, and there are some polishes to remove …

Mayor Rahm Emanuel will preside over the Chicago City CouncilRead More »

Semakan Keputusan ke IPTA (ijazah Pertama) 2012/2013 Lepasan Stpm, Matrikulasi

Assalamualaikum semua.. Good news. Semakan keputusan ke IPTA / Semakan keputusan ke Upu boleh disemak bermula esok 13 Julai 2012 bermula 12 tengah hari. Semakan Keputusan ke IPTA  ini untuk lepasan SPM, Matrikulasi, Asasi, Diploma dan Setaraf.   InsyaAllah, untuk mereka yang memohon akan dapat. Doa banyak banyak ya. dan tahniah untuk mereka yang berjaya dapatkan …

Semakan Keputusan ke IPTA (ijazah Pertama) 2012/2013 Lepasan Stpm, MatrikulasiRead More »

Scroll to Top