Month: May 2012

Resepi Spaghetti Carbonara Lada Hitam

Assalamualaikum peepss.. Hari ni aku berjaya buat Spaghetti Carbonara.. Resepi spaghetti carbonara  ni  paling mudah untuk di buat berbanding ngan spaghetti bolognese.. tapi kalau nak jugak resepi blognese boleh ke sini  Resepi Spagheti Bolognese.. Tapi sekarang aku nak gitau resepi Spaghetti Carbonara Lada Hitam…. hehe.. mudah tersangat mudah… check bawah ni.. Bahan-Bahan:- 1/2 bungkus spaghetti …

Resepi Spaghetti Carbonara Lada HitamRead More »

Video Kemalangan Acara Drag 2012 Putrajaya

Ini video seorang penoton yang menonton Acara Drag Himpunan Jutaan Belia 2012 di Putrajaya.. Video ni telah di upload di Youtube. Mungkin jelas kedengaran keluhan perakam dan kawan kawan perakam didalam video ini.. Sepatotnya ciri ciri keselamata perlu di pertingkatkan memandangkan ia acara di Putrajaya, bukan di jalanan.. Berikutan kemalangan ini, beberapa penoton cedera parah.. …

Video Kemalangan Acara Drag 2012 PutrajayaRead More »

Video Shaheizy Sam Nyanyi lagu I LOVE MAMEE

Wow.. Selepas memnangi Anugerah Bintang Popular beberapa tahun lepas, namanya tidak pernah asing.. Sekarang di lebarkan sayap nya ke bidang nyanyian pula.. First time dengar dan tengok video Shaheizy Sam nyanyi.. SUperb.. ingatkan dia pandai berlakon je, tapi siapa sangka suara macho Shaheizy Sam menyanyi really superb…Cair ok! hahaha Shaheizy Sham menjadi seterusnya menjadi duta …

Video Shaheizy Sam Nyanyi lagu I LOVE MAMEERead More »

Cara download Movie

Cara download Movie. Haaa.. nih nak tunjuk macam mana cara download movie kalau dah tekan link tapi keluar page warna biru.. 1) Macam biasa tekan link.. 2) Tunggu dia loading dan keluar button skip ad seperti dibawah, di bahagian kanan atas.. Untuk Adf.ly   Untuk Adfoc.us 3) Klik Skip ad, dan tunggu dia pergi ke page …

Cara download MovieRead More »

Elyana di masukkan ke Hospital?

Baru baru ini, penyanyi Elyana di masukkan hospital atas sebab sakit sakit biasa.. Biasa macam mana tuh aku pun tak tau..tapi alhmadulillah.. Sekarang Elyana pun dah sembuh dan dah keluar dari Hospital..   Comel dia pakai Spek..   p/s: dah jarang nampak Elyana membuat persembahan… P/s: 3 magic yang akan aku terima adalah….baca selanjutnya

Scroll to Top