i & Gajet i & Lifestyle

15GB Kuota Internet, 3 kali ganda dari biasa hanya RM69..

p1 kuota internet 3 kali ganda dengan rm69
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum..

Ada satu lagi promosi terhebat dari P1 .. Kali ni promosi kuota internet yang tiga kali ganda dari biasa dengan hanya RM69.. Weh.. Biasa RM69 dapat 4GB je tau dari telco Y.. Tapi promosi kali ni dapat 15GB… OMG…Terasa macam nak tukar je..

Ingat tak dulu aku pernah buat entry pasal Mifi dari P1…?? Kemana sahaja di mana sahaja boleh guna internet. Semuanya dengan To GO.. Entry tersebut terpilih untuk di masukkan ke dalam senarai dalam Website P1..Tak caya tengoksini ] ….

Sebelum ni P1 hanya menawarkan 5GB je untuk harga RM69, tapi kali ni promosi besar besaran dengan harga RM69 korang boleh guna 15GB.. 3 kali ganda oo..

Tengok perbandingan dengan telco lain.. korang takkan dapat punya laaa kuota macam ni dengan harga macam ni..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

p1 kuota internet 3 kali ganda dengan rm69 2

Untuk lebih info boleh klik link dibawah

>> 15GB Kuota Internet hanya dengan RM69 <<

 

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network