i & Lifestyle

12 Pelajar Akademi Fantasia 2013

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

Huh.. Tahun ni macam tak berapa gemilang sangat nak tengok Akademi Fantasi 2013.. ye la, tak ada Astro.. Dah berbulan tengok tv biasa je. Tuh pun blur blur sebab pakai arial. Macam old school gila sebab kadang kala dapat signal black and white.. hahahaha..

Hari ni berlangsungnya konsert Prelude Akademi Fantasia 2013. 12 pelajar akademi fantasia dipilih untuk meneruskan pengajian di AF2013. Siapa yang tengok mesti tahu hanya 10 peserta di pilih oleh juri pada konsert prelude dan lagi 2 peserta akan di pilih berdasarkan undian peminat. Dua peserta terpilih akan di umumkan pada malam sabtu (esok).

Memandangkan saya pun tak tengok Akademi Fantasia kali ni, apa kata anda mengenai peserta tahun ni? Masa saya tengok pengenalan baru baru ni boleh tahan ramai jugak peserta dari Singapura, Sabah dan Sarawak. Adakah mereka akan mendominasi dalam Akademi Fantasia tahun ni?? Tunggu dan lihat..

Senarai 12 pelajar Akademi Fantasia 2013…

Pelajar Lelaki Akademi Fantasia 2013


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

peserta af 2013 Azhael peserta af 2013 darren peserta af 2013 iman peserta af 2013 sani peserta af 2013 suhada

Pelajar Wanita Akademi Fantasia 2013

peserta af 2013 aisyah peserta af 2013 indah peserta af 2013 irmisa peserta af 2013 nabila peserta af 2013 nona

Senarai 12 Pelajar Akademi Fantasia 2013..

Seperti di beritahu, lagi 2 pelajar akan di undi melalui SMS,..

keputusan akan di umumkan malam esok (Sabtu 9 September 2013)


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Facebook AF :  https://www.facebook.com/AkademiFantasia2013

p/s; agak agak Akademi Fantasia 2013 boleh jadi fenomena macam dulu tak?

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge