i & Lifestyle

12 Pelajar Akademi Fantasia 2013

peserta akademi fantasia 2013
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum..

Huh.. Tahun ni macam tak berapa gemilang sangat nak tengok Akademi Fantasi 2013.. ye la, tak ada Astro.. Dah berbulan tengok tv biasa je. Tuh pun blur blur sebab pakai arial. Macam old school gila sebab kadang kala dapat signal black and white.. hahahaha..

Hari ni berlangsungnya konsert Prelude Akademi Fantasia 2013. 12 pelajar akademi fantasia dipilih untuk meneruskan pengajian di AF2013. Siapa yang tengok mesti tahu hanya 10 peserta di pilih oleh juri pada konsert prelude dan lagi 2 peserta akan di pilih berdasarkan undian peminat. Dua peserta terpilih akan di umumkan pada malam sabtu (esok).

Memandangkan saya pun tak tengok Akademi Fantasia kali ni, apa kata anda mengenai peserta tahun ni? Masa saya tengok pengenalan baru baru ni boleh tahan ramai jugak peserta dari Singapura, Sabah dan Sarawak. Adakah mereka akan mendominasi dalam Akademi Fantasia tahun ni?? Tunggu dan lihat..

Senarai 12 pelajar Akademi Fantasia 2013…

Pelajar Lelaki Akademi Fantasia 2013

peserta af 2013 Azhael peserta af 2013 darren peserta af 2013 iman peserta af 2013 sani peserta af 2013 suhada

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Pelajar Wanita Akademi Fantasia 2013

peserta af 2013 aisyah peserta af 2013 indah peserta af 2013 irmisa peserta af 2013 nabila peserta af 2013 nona

Senarai 12 Pelajar Akademi Fantasia 2013..

Seperti di beritahu, lagi 2 pelajar akan di undi melalui SMS,..

keputusan akan di umumkan malam esok (Sabtu 9 September 2013)

Facebook AF :  https://www.facebook.com/AkademiFantasia2013

p/s; agak agak Akademi Fantasia 2013 boleh jadi fenomena macam dulu tak?

#

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network