Assalamualaikum..

Kalau tengok tajuk tuh, malang sekali kerana aku tidak mempunyai follower di Instagram.. Dush dush dush..  Ye la tak cukup popular lagi kan.

Apa yang aku dapat tahu melalui Los Angeles Times, kalau korang ada followers di akaun Instagram yang melebihi 10,000, korang akan dapat peluang menginap secara percuma di sebuah hotel di Pyrmont, Sydney Australia.. Nama hotelnya adalah 188 Hotel yang diberi nama sempena kamera filem KODAK..

Agak lama aku tak dengar mengenai Kamera KODAK ni.. Zaman dolu dolu punya.. Zaman sekarang dieorg dah tak tau semua ni.. Tau tau kamera digital dan DSLR.. kan?

Hotel 1888 juga dilengkapi dengan sambungan internet tanpa wayar percuma di semua ruang bangunan dan iPad diletakkan di setiap bilik untuk kegunaan tetamu.

Menurut sumber, harga untuk satu bilik adalah USD140(RM460) semalam.

hotel percuma kepada mereka yang mempunyai 10,000 follower di instagram

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge