i & Travel

10,000 Follower di Instagram Boleh Dapat Penginapan Percuma di Sydney

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

Kalau tengok tajuk tuh, malang sekali kerana aku tidak mempunyai follower di Instagram.. Dush dush dush..  Ye la tak cukup popular lagi kan.

Apa yang aku dapat tahu melalui Los Angeles Times, kalau korang ada followers di akaun Instagram yang melebihi 10,000, korang akan dapat peluang menginap secara percuma di sebuah hotel di Pyrmont, Sydney Australia.. Nama hotelnya adalah 188 Hotel yang diberi nama sempena kamera filem KODAK..

Agak lama aku tak dengar mengenai Kamera KODAK ni.. Zaman dolu dolu punya.. Zaman sekarang dieorg dah tak tau semua ni.. Tau tau kamera digital dan DSLR.. kan?


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Hotel 1888 juga dilengkapi dengan sambungan internet tanpa wayar percuma di semua ruang bangunan dan iPad diletakkan di setiap bilik untuk kegunaan tetamu.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Menurut sumber, harga untuk satu bilik adalah USD140(RM460) semalam.

hotel percuma kepada mereka yang mempunyai 10,000 follower di instagram

About the author

5 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge