Hikmah Sedekah Cara Seorang Ayah Ajar Sedekah & Rezeki Murah

Hikmah Sedekah – Cara Seorang Ayah Ajar Bersedekah & Rezeki Murah

Kali ni nak share, hikmah sedekah melalui pemerhatian saya sebagai seorang anak. Saya ni seorang pemerhati. memang selalu memerhati dari dulu. Cerita ni bukan nak bermegah....
Doa Untuk Melupakan Seseorang

Doa untuk melupakan seseorang

Doa untuk melupakan seseorang | Bukan senang untuk melupakan seseorang. Lagi lama tempoh pengenalan lagi susah untuk melupakan. Kuatnya seseorang itu bila dia mampu menghadapi...
Lirik Adele - While We Were Young

Lirik Lagu Adele – While We Were Young

Lirik Lagu Adele - While We Were Young | Sejak layan The Voice, American Idol, X Factor tertarik betul dengan lagu ni. Nampak sangat...

Macam mana rasanya sakit senggugut?

Senggugut. Perempuan je rasa macam mana sakit senggugut. Kalau senggugut datang, sampai dah tak boleh buat apa. Kalau dekat kelas, geng-geng lelaki paham la kalau...
Live Streaming Indonesia idol 2018 Juri 2

Live Streaming Indonesia Idol 2018

Live Streaming Indonesia idol 2018 | Indonesia Idol 2018 dah kembali. Ni dah musim ke 9. Sebelum ni tak pernah follow Indonesia Idol, tapi...

2018, No! That’s not me at all!

Assalamualaikum semula.. Dah lama rasa tinggalkan blog ni, rasa nak aktifkan diri semula. Sayang dekat Google Adsense, sayang dekat Innity. Elok-elok boleh menjana duit, tapi...

Pengalaman Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik

Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik | Alhamdulillah. Tak sangka. Diberi kesempatan dan dimurahkan rezeki nak buat Lasik di UIA Kuantan....
Tafsiran Mimpi Diajak Kahwin 2

Jodoh yang tak pasti dan tafsiran mimpi diajak kahwin…

Tafsiran Mimpi Diajak Kahwin | Ada orang suruh cerita pasal jodoh. Terfikir nak bercerita pasal jodoh dan mimpi diajak kahwin oleh seseorang yang agak...
Eid Restoran Makanan Korea Halal kini Di Bangi

Eid Restoran Makanan Korea Halal Di Bangi

Eid Restoran Makanan Korea Halal Di Bangi | Alhamdulillah, setelah sekian lama sampai juga Eid kat Bangi. Sebenarnya tak tahu pun dibuka kat sini,...
(Kisah Benar) Suami Mimpi Isteri Nikah Lagi. Ya ALLAH, Sakitnya hati ni! Baru paham perasaan diduakan.

(Kisah Benar) Suami Mimpi Isteri Nikah Lagi. Sakit hati seminggu didunia realiti! HAHA

Kisah ini diceritakan oleh seseorang di Facebook Kisah Rumah Tangga. Tertarik sungguh saya nak kongsi kisah ni.. Macam kelakar pon ada. Tapi haaa.. Walau...