5 cara atasi masalah kemurungan

5 Cara Atasi Masalah Kemurungan

5 Cara Atasi Masalah Kemurungan | Dalam kehidupan kita sebagai seorang manusia memang akan ada hari ups and down. Itu lumrah. Semua orang akan rasa....
Cara renew roadtax motor mati lebih 1 tahun

Cara Renew Roadtax Motor Mati Lebih 1 Tahun

Cara Renew Roadtax Mati Selepas 1 Tahun | Kekangan masa, kekangan wang, berkerluarga dan tinggal di kediaman tinggi boleh jadi punca motor tak di...
Resepi Brownies Sedap & Mudah Sukatan Cawan 2

Resepi Brownies Sedap & Mudah Sukatan Cawan!

Resepi Brownies Sedap & Mudah Sukatan Cawan! | Agak lama tak baking dan tak share resepi kat blog ni. Hari ni tiba-tiba kakak kita...
Hikmah Sedekah Cara Seorang Ayah Ajar Sedekah & Rezeki Murah

Hikmah Sedekah – Cara Seorang Ayah Ajar Bersedekah & Rezeki Murah

Kali ni nak share, hikmah sedekah melalui pemerhatian saya sebagai seorang anak. Saya ni seorang pemerhati. memang selalu memerhati dari dulu. Cerita ni bukan nak...
Doa Untuk Melupakan Seseorang

Doa untuk melupakan seseorang

Doa untuk melupakan seseorang | Bukan senang untuk melupakan seseorang. Lagi lama tempoh pengenalan lagi susah untuk melupakan. Kuatnya seseorang itu bila dia mampu menghadapi...
Lirik Adele - While We Were Young

Lirik Lagu Adele – While We Were Young

Lirik Lagu Adele - While We Were Young | Sejak layan The Voice, American Idol, X Factor tertarik betul dengan lagu ni. Nampak sangat...

Macam mana rasanya sakit senggugut?

Senggugut. Perempuan je rasa macam mana sakit senggugut. Kalau senggugut datang, sampai dah tak boleh buat apa. Kalau dekat kelas, geng-geng lelaki paham la kalau...
Live Streaming Indonesia idol 2018 Juri 2

Live Streaming Indonesia Idol 2018

Live Streaming Indonesia idol 2018 | Indonesia Idol 2018 dah kembali. Ni dah musim ke 9. Sebelum ni tak pernah follow Indonesia Idol, tapi...

2018, No! That’s not me at all!

Assalamualaikum semula.. Dah lama rasa tinggalkan blog ni, rasa nak aktifkan diri semula. Sayang dekat Google Adsense, sayang dekat Innity. Elok-elok boleh menjana duit, tapi...

Pengalaman Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik

Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik | Alhamdulillah. Tak sangka. Diberi kesempatan dan dimurahkan rezeki nak buat Lasik di UIA Kuantan....